BemutatkozásSzolgáltatásokEupromisReferenciákKapcsolatLetöltések

Projektekkel kapcsolatos módszertani tanácsadás

Cégünk teljes körű projekt módszertani tanácsadással segíti a projekt munkavégzést a tervezéstől a lezárás fázisáig, legyen szó tervezésről, csoportmunkáról, az azt támogató eszközökről, elszámolásokról, szabályozási változások nyomon követéséről.

Folyamatszervezési tanácsadás

A Neumann Projekt és Szervezési Kft. iparági, szakmai tapasztalatait folyamatszervezési tanácsadás keretében bocsátja partnerei rendelkezésére. Munkatársaink az adott feladat szempontjából leghatékonyabb megoldás megtalálását tartják szem előtt ügyfeleink munkavégzésének megkönnyítése érdekében.

EUPROMIS® bevezetés és felhasználói tréning

EUPROMIS® projektmenedzsment rendszerünk bevezetése hatékonyan támogatja valamennyi projekt és általános üzleti folyamat megvalósítását. Bevezetésével könnyen átláthatóvá válnak a folyamatok, számon kérhetővé az elvégzett munka, szemléletesen megjeleníthetővé a feladatok státusza.
A rendszer ügyfél oldali üzembe helyezésekor a helyi igényekhez való legmagasabb egyénre szabási lehetŒségeket ajánljuk partnereinknek, melyhez teljes körı bevezetési szolgáltatások kapcsolódnak – konzultáció, telepítés, oktatás. A rendszer használatát folyamatos ügyfélszolgálat támogatja.

Projektmenedzsment támogatás

Folyamatos vagy eseti projektmenedzsment támogatási szolgáltatásunk keretében mind a rendben zajló, mind az esetlegesen fennakadásokba ütközött projektek menedzsmentjének javítására, a megvalósítás hatékonyságának növelésére vállalkozunk.